Ann-Berit er lærer og har lavet en hjemmeside med sine egne ideer og materialer til danskundervisningen i 1.- 6. klasse. Siden rummer en meget omfattende linkssamling.
 

Ole Vognstofts hjemmeside med et hav af litteraturopgaver. Der er en alfabetisk liste over alle de bøger, der er opgaver til.
 

Denne side er en del af EMU. Den rummer en række gode onlinespil, som eleverne selv kan spille enten i undervisningen eller hjemmefra. Der er bl.a. stavespil, ordklassespil m.fl.
 

Her er en samling gode onlinespil- og test. Eleverne kan fx træne synonymer, komma og at skelne mellem ligge og lægge.
 

Genreserien er et virkelig godt materiale, med mange gode meddigtende opgaver og velvalgte tekster.

Til bogen Kanongode fortællinger er der et ekstra oplæg til videoproduktion via denne hjemmeside.
Desuden er der også en dynamisk oversigt for alle de tekster, der indgår i genreserien. Her er der links til de forfattere og illustratorer, der har en hjemmeside.
 

Denne side er en del af EMU. Der er en række oplæg til arbejdet med udvalgte bøger af forfattere som Hanne Kvist, Bent Haller, Lene Kaaberbøl m.fl.
Siden kan også tjene som inspiration, når man selv skal lave opgaver til andre bøger.
 


Fremragende side om sprogets mange aspekter. Det er især smart, at man kan slå udtryk som dødens pølse og at købe katten i sækken op. Jeg har introduceret mine elever for siden, da der er nogen, der ikke kender mange af de faste vendinger og talemåder.
 

Har du elever, der har brug for at bevæge sig, mens de arbejder med stavning og grammatik, er der inspiration at hente her. Henvender sig både til lærere og forældre.                                                   
 


www.historienom.dk
\"Historien om\" er en serie af rolige børnehistorier (5-9 år), skabt med brug af mindfulness teknikker af forfatteren Stig Seberg. Hans mission er at bidrage til at børn og voksne får lidt ro i løbet af dagen. Historierne bruges nu på mere end 40 skoler i landet, og kan gratis lånes og købes, både som fysiske CD\'ere og elektroniske lydbøger.