Stavekursus i morfemer består af 2 hæfter, der træner forståelse af ordenes byggeklodser - morfemerne.

Når eleverne er blevet fortrolige med lydfølgereglerne er næste trin arbejdet med morfemer. Her skal ordene skilles ad, samles igen og måske parres på nye måder.
Det giver et godt indblik i sprogets opbygning og ikke mindst det geniale træk, at vi genbruger morfemerne igen og igen. Kan man stave til satsning og svømning, er der en vis sandsynlighed for at man også kan stave til andre ord, der ender på -ning. Der kan godt komme en række aha-oplevelser hos eleverne under et morfemkursus, og det er sjovt at opleve det som lærer.

Populær

Morfemerne er ordenes byggeklodser. Kom og leg med dem, sæt dem sammen, skil dem ad og sæt dem sammen på en ny måde. Kendskabet til morfemerne er en vigtig forudsætning for at blive god til at stave. Har man styr på sine morfemer, er man nået rigtig langt.

299,00
GRATIS levering!
Populær

Misforståelse, genbestilling og ulykkelig er alle ord med afledningsmorfemer. Hvad betyder morfemerne, hvilke ordklasser knytter de sig til, og hvordan staver man til dem? Morfemnøglen 2 rummer både teori og opgaver inden for afledningsmorfemerne, ligesom der er repetition af rodmorfemer og bøjningsmorfer, som er blevet gennemgået i Morfemnøglen 1.

299,00
GRATIS levering!