Stavekursus i lydfølgeregler består af 4 hæfter, der går i dybden med hver sin lydfølgeregel.

Når eleverne er blevet fortrolige med den lydrette stavning, er næste trin arbejdet med lydfølgeregler. Her får eleverne en række hjælperegler, de kan bruge, når de støder på ord, der ikke er lydrette. Det er typisk ord, der har vokalforveksling, dobbeltkonsonant og stumme bogstaver.

Hæfterne giver mulighed for at lave intensive stavekurser med eleverne, hvor de kan gå i dybden med én staveproblematik ad gangen.

Populær
Hedder det vilde eller vile? Er klokken hal fem eller halv fem? Stumme bogstaver er et af de staveområder, der virkelig kan drille. Der findes regler - nogen gange, men andre gange er der kun træning, træning og træning tilbage. Med Dinosaurbogen får eleverne trænet det stumme d, det stumme g og det stumme v på mange måder og med mange gentagelser.
299,00
GRATIS levering!
Populær
Ord med kort vokal lyder sjældent som de staves. For mange elever kræver det meget træning og forskellige typer af erfaringer med disse ord, før de beherskes. Dette hæfte tilbyder mange opgaver med både visuelle, auditive og taktile tilgange til ord med kort vokal.
399,00
GRATIS levering!
Populær
Spiser du en klasse vindruer eller en klase vindruer? Dobbeltkonsonanter har vi masser af på dansk, og der er heldigvis en række regler, der kan hjælpe os på vej. I Påfuglebogen trænes sammenhængen mellem kort vokal og dobbeltkonsonanter på mange måder, så eleverne kan blive fortrolige med reglerne.
299,00
GRATIS levering!
Vil du have mit jerte eller mit hjerte? Ved du vem/hvem han er? Det stumme h foran v og j har vi mange af på dansk. I Hundebogen er der masser af opgaver, der træner elevernes fortrolighed med det stumme h.
299,00
GRATIS levering!