Kursus i sætningsanalyse for let øvede

299,00

Grydeklart kursusmateriale der gør det nemt for dig at komme omkring de mest almindelige sætningsled på dansk. De grammatiske betegnelser er på dansk, men præsenteres også på latin. Opgaverne er i høj grad baseret på samarbejde, så dine elever får talt om sproget, mens de arbejder med det.

Model/varenr.: 1610
GRATIS levering!

Grydeklart kursusmateriale der gør det nemt for dig at komme omkring de mest almindelige sætningsled på dansk i din undervisning.

Opgaverne er en blanding af traditionelle løsningsopgaver og par- og gruppeopgaver.

Kursus i sætningsanalyse for let øvede er for de elever, der har arbejdet lidt med udsagnsled, grundled og måske genstandsled. Disse led bliver også gennemgået her, og så introduceres de øvrige led som genstandsled, hensynsled og omsagnsled til grundled.

For de elever, der allerede har godt fat i sætningsanalysen, findes der et Kursus i sætningsanalyse for øvede. Her er de grammatiske betegnelser på latin, det sproglige niveau er sat op, og eleverne skal arbejde med alle 7 sætningsled.

Jeg har haft gode erfaringer med at køre differentierede kurser, hvor eleverne selv har kunnet vælge mellem let øvet og øvet niveau - og har haft mulighed for at skifte undervejs, hvis det oprindelige niveau ikke længere passede.

Ofte er sætningsanalysen en vurderingssag. Der findes ikke altid entydige svar, og vi må som lærere beslutte os for vores "linje" og så være konsekvente. Der er derfor ikke udgivet en facitliste til dette materiale, men I er velkomne til at skrive til mig, hvis der er sætninger, som I er i tvivl om.