Jeg hører til de lærere, der synes, at sætningsanalyse bare er skønt!

Sætningsanalysen er et virkelig smart redskab til at få en forståelse af sprogets struktur. Når jeg har kørt kurser i sætningsanalyse med mine elever, kan vi begynde at tale om sproget på en helt anden måde. Sætningsanalyse gør eleverne sprogligt opmærksomme og kompetente.

Danskagenten kan tilbyde kurser i sætningsanalyse på 2 niveauer. Der er dels et kursus for let øvede, hvor de grammatiske betegnelser er på dansk, og der forkuseres på mest almindelige sætningsled. Og dels et kursus for øvede hvor betegnelserne er på latin, og hvor der arbejdes med alle 7 sætningsled. God arbejdslyst!

Populær

Plakat med de 5 sætningsled: udsagnsled, grundled, genstandsled, hensynsled og omsagnsled til grundled. Print den ud i A3-format, og lad den hænge på væggen og støtte undervisningen i sætningsanalyse. De grammatiske betegnelser er på dansk, men angives også på latin i parantes.

0,00
GRATIS levering!
Populær

Plakat med alle 7 sætningsled. Print den ud i A3-format, og lad den hænge på væggen og støtte undervisningen i sætningsanalyse. De grammatiske betegnelser er på latin, men angives også på dansk i parantes.

0,00
GRATIS levering!
Populær

Grydeklart kursusmateriale der gør det nemt for dig at komme omkring de mest almindelige sætningsled på dansk. De grammatiske betegnelser er på dansk, men præsenteres også på latin. Opgaverne er i høj grad baseret på samarbejde, så dine elever får talt om sproget, mens de arbejder med det.

299,00
GRATIS levering!
Populær

Grydeklart kursusmateriale der gør det nemt for dig at komme omkring alle 7 sætningsled i din undervisning. De grammatiske betegnelser er på latin, så eleverne bliver klædt på til arbejdet med fremmedsprogene. Opgaverne er i høj grad baseret på samarbejde, så dine elever får talt om sproget, mens de arbejder med det.

299,00
GRATIS levering!