Jeg holder året rundt læsekurser for elever i indskoling og på mellemtrin. I den forbindelse udvikler jeg løbende materialer, som jeg anvender på kurserne. Det er disse materialer, der vil blive præsenteret her.

Læsning og skrivning er tæt forbundet og man vil derfor også kunne anvende nogle af de materialer, der findes under punktet Stavning.

Konsonantbogen er en ny serie, der kan anvendes på læsekurser, der fokuserer på ordlæsefærdigheder. Det er målrettet elever, der har brug for direkte instruktion i skriftens lydprincipper. Både standardlyden og de betingende udtaler bliver gennemgået. 

I Konsonantbogen 1 arbejdes der kun med bogstavet d. Det skyldes, at det med sine 3 lyde kan udfordre usikre læsere. Her bliver det hårde d, det bløde d og det stumme d præsenteret og gennemgået på forskellige måder så eleverne kan få erfaringer med både læsning og skrivning af ord med d.

Det er planen at der skal komme flere materialer i serien, hvor andre drilske konsonanter vil blive gennemgået.

Populær
Konsonantbogen 1 kan anvendes på læsekurser, der fokuserer på ordlæsefærdigheder. Det er målrettet elever, der har brug for direkte instruktion i skriftens lydprincipper. Både standardlyden og de betingende udtaler bliver gennemgået.
299,00
GRATIS levering!