Om Danskagenten
Sådan downloader du
Ofte stillede spørgsmål
Kontakt os
Links
Hvad siger andre brugere?
Betingelser & Vilkår
Forside \ Anmeldelse af Skriv og Læs - WriteReader
Søg: 
   
 
Anmeldelse af Skriv og Læs - WriteReader

Skriv og Læs - WriteReader

Denne app er anvendelig for børn, når de begynder at læse og skrive. Her kan de lave deres egne bøger hurtigt og nemt. De kan tage billeder med deres Ipad og importere dem direkte i bogen, de kan vælge at indsætte talebobler og mest vigtigt: de kan skrive en tekst til hvert billede og blive forfattere af deres egen bog, hvilket de fleste børn synes er skønt, når de er begyndt at bevæge sig ind i skriftsproget.

Hver side har et børnefelt og et voksenfelt, man kan skrive i. Barnet skriver på det niveau, hvor det nu er med sin børnestavning, og den voksne kan derefter skrive voksenstavning, dsv. den korrekte stavemåde nedenunder. Man retter altså ikke på barnet, men viser med voksenstavningen nedenunder, hvad der er målet for stavningen på sigt. Derved får barnet både mulighed for at gå på opdagelse i skrivningen og prøve sig frem med koblingen af bogstav og lyd - og samtdig blive præsenteret for de korrekte stavemåder. Hermed understøttes barnets selvstændige skriveforsøg, og der kan være mulighed for en samtale om, hvilke lyde der knytter sig til hvilke bogstaver.

At skrive sig ind i læsningen er ikke nyt - her er blot en app, der rammesætter det, så det både kan bruges i skolen og hjemme.

 

Du kan ikke købe denne vare i Danskagenten, den skal downloades hos Apple da det er en App.

Dette er et direkte link til Apples Itunes hvor den kan downloades til Iphone

Dette er et direkte link til Apples Itunes hvor den kan downloades til Ipad

Danskagenten supporterer ikke Skriv & Læs og app'en er ikke en del af lærerabonnementet.

Dette er link til en film i hvorledes Skriv & Læs kan bruges.

Denne artikel blev udgivet den .
Fortæl en ven
Fortæl en ven om denne artikel:  
Vis alle produkter | Om Danskagenten | Sådan downloader du | Ofte stillede spørgsmål | Kontakt os | Links | Hvad siger andre brugere? | Betingelser & Vilkår | Oversigt

Indhold Copyright © Danskagenten - Danskmaterialer til grundskolen
OpenBizBox System Copyright © Webshop Team Golden Planet